FOODHAY 06.12.2022 FOODHAY-samarbejde om sensorik og forbrugeradfærd Det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY indeholder avanceret udstyr, der kan bruges til at…
Podcast 25.11.2022 Science Report: Fat håb, overvægtige og for tidligt fødte – tarmvira kan blive jeres redning Forskere fra Institut fra Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD) har påvist, at de…
Nyt forskningsprojekt 21.11.2022 Digitale data skal få mælkepulver til at smage bedre Et nyt forskningsprojekt, AMUSE, skal udvikle digitale metoder til at forudsige mælke- og…
Nils Foss Talentpris 2022 16.11.2022 Modtager af Nils Foss Talent-pris 2022 gør mikroalger mere spiselige Fødevarekemiker Mahesha Manjunatha Poojary fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns…
Eksperiment 15.11.2022 Deltagere med tab af lugtesans søges til lugte- og smagssans eksperiment Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) søger deltagere med tab af…
Forskningssamarbejde 07.11.2022 Forskere vil studere madens strukturer på atom-niveau via nyt dansk-svensk samarbejde Hvorfor er yoghurt så silkeblød og lækker, og hvordan opnår man den samme konsistens ved brug af…
60-års fødselsdag 03.11.2022 Professor Lene Jespersen 60 år Professor ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) Lene Jespersen…
Fødevarer 28.10.2022 Fremtidens flødeskum er fedtfri og lavet af bakterier og øl-affald Flødeskum lavet af bakterier kan blive fremtiden. Fødevareforskere fra Københavns Universitet har…
FOODHAY 26.10.2022 FOODHAY-samarbejde om fødevarebiofysik I samarbejde med forskningsinstitutionerne i FOODHAY kan fødevarevirksomheder bruge biofysikudstyr…
Fødselsdag 18.10.2022 10-års fødselsdagsfest for Integrated Food Studies Uddannelsen Integrated Food Studies holder 10-års fødselsdagsfest d. 1 december. Kom og fejr…